Om oss


Vi ønsker å være lett tilgjengelig for deg, og jobber for å formidle kvalitetsmessige helsetjenester og god service til våre pasienter. For bestilling av time frem i tid kan du via vår SMS-tjeneste, app og denne hjemmesiden formidle dine ønsker til oss 24 timer i døgnet. Vi svarer på henvendelsene i vår kontortid. Ved behov for øyeblikkelig hjelp-time må du ringe oss samme dag. 

 

Øya legesenter har avtale med Trondheim kommune om å ta imot pasienter som grunnet kun D-nummer ikke har fastlege. Det enkleste er da at det sendes en sms med D-nummer og fullt navn, samt hvorfor man ønsker time, så besvarer vi så snart vi kan. Hvis man trenger time på dagen, må man ringe.

 

Vi har også avtale med SiT og tar imot studenter som ikke har skiftet fastlege til Trondheim mens de studerer her. Vi oppfordrer alle til å ha fastlege i studiebyen, da en har rett på å få tilbake sin fastlege på hjemstedet hvis en bytter tilbake innen 3 år. Men de som ikke har skiftet enda, eller av særlige grunner ikke kan/bør skifte fastlege, er alltid velkommen til Øya legesenter.